Бельгійська вафля - Belgian waffle
Вафлі для сніданку з легким тестом, великими квадратами і глибокими кишенями.
У Північній Америці бельгійські вафлі є різновидом вафель з більш легке тісто, великі квадрати і більш глибокі кишені, ніж американська вафля плоть. Бельгійські вафлі спочатку заквашує дріжджами, але зараз часто використовується розпушувач. Їх часто їдять на сніданок; начинки варіюються від збитих вершків, кондитерського цукру, м'яких фруктів і шоколадного спреду до сиропу і масла або маргарину. Їх також можна подавати з ванільним морозивом і свіжими фруктами (наприклад, полуницею) в якості десерту.
Основні інгредієнти Борошно, цукор, розпушувач, яйця, молоко, масло
Варіанти Шоколадна крихта, чорниця, полуниця і т.д.
Вафлі бельгійські
- Модель: 210521
- Наявність: Є в наявності
-
0 грн.